Welcome Message

.

Restoren Bamboo Cenang, Langkawi

Restoren Bamboo Cenang ni terletak di tepi sawah, jalan dari Pantai Cenang menghala ke Airport Padang Mat Sirat, Langkawi. Kedai sebelah kanan, bukak start petang kut sampai tgh malam.


Air Kelapa, teh o ais, teh o ais limau


Kerang Bakar
Ketam masak black pepper (recommended), memang sedap, ketam dia manis...


Ikan Gerut bakar. Tanya mamat kedai tu, nak ikan bakar apa yang sedap, dia kata biasa gerut ni la org buat bakar sahaja. memang sedap jugak.
Abis dah...

Semua sekali masuk air, plus dgn makanan lain, sotong celup tepung dgn apa ntah 1 lagi, RM 56. OK la harga dia berbanding dengan aku makan kat Pantai Cenang tu....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...