Welcome Message

.

MBUJI Cafe, IOI Mall Puchong

| 0 comments so far
Ada sekali tu pergi IOI Mall Puchong... Ada perkara yang perlu diselesaikan... tapi sebelum tu member ajak makan dulu.... kita tak biasa tempat ni.... ikut je lah....

Cafe MBUJI.... "the coffee adventure"....

Nice place... terletak di 1st Floor, IOI Mall Puchong, New Wing


 Macam biasa jom tengok menu dulu apa mau makan....




 Ini apa ek... lupa la member order... some kind of tea...

 Tak silap ini white coffee...

 Code 500, Plain Jane - classics pancakes served with butter, syrup and fruits on the side, RM6.90


Code 1301, Metball Spaghetti - spaghetti with beef meatballs sprinkled with parmeson cheese, RM13.90


Code 1302, Aglio Olio - spaghetti with mushrooms sauteed in garlic, chilli and fresh herbs together with cherry tomatoes (vegetarian), RM14.90


Ada promotion, dapat free cupcakes...


Location : 3.043765,101.618373


Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam

| 0 comments so far

Pembinaan bangunan baru Perpustakaan Raja Tun Uda (RATU), Shah Alam dimulakan pada September 2007 di lokasi yang strategik, aman dan hijau iaitu bersesuaian dengan konsep ’Perpustakaan Dalam Taman’. Dengan memberi kelainan kepada peranan perpustakaan iaitu selain dari memberi perkhidmatan kepada pelajar, penyelidik, dan pendidik, perpustakaan juga akan menjadi tempat beriadah seisi keluarga, sahabat-handai bahkan tempat mencari ilham kepada pencinta seni.
(sumber: http://www.ppas.gov.my/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=23&lang=en)

Waktu Perkhidmatan RATU

Di bahagian kanak-kanak

 Reading Tree

 Zon Siber


 Permainan XBOX 360 Kinect


 i-Step


Pentas Utama

XD Theater

Caj bayaran, waktu perkhidmatan serta jadual tayangan



 Kemudahan cafe




Saad Char Kuey Teow Penang, Seksyen 7 Shah Alam

| 0 comments so far
Di Seksyen 7 ini ada banyak juga gerai atau stall yang menyediakan makanan popular penang ini. Antaranya kedai makan Saad ni la, yang terletak di medan selera berhadapan pintu masuk ICT.

Ini Char Kuey Teow Special...

Biasa la kan.... kalau special mesti ada telur....

Harga RM4.

Selain char kuey teow, saya selalu juga order Sup Tulang nya... 

Kalau tak silap, set sup tulang dengan nasi harganya RM 6.50.

Juga terdapat macam-macam lagi makanan.... mari kita lihat menunya.

Part char kuey teow tu dah dinaikkan 50sen... perasan kesan tulisan atas harga tu...




Lokasi : 3.068021,101.485497


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...