Welcome Message

.

Foodilicious Kitchen, Seksyen 7 Shah Alam

Klik untuk ke blog mereka

Entri kali ini, kita makan western food lagi. Sejak akhir-akhir ni, tekak rasa nak makan western je.... hehehehhe... So tengok kat facebook Shah Alam Residents.... ada citer pasal Foodilious ni... terus Google dan banyak juga entri rekemen tempat ni kerana harga yang sangat berpatutan dan makanan yang fresh... apalagi, jom terjah!

Kedainya terletak sekali lagi di Kompleks Perniagaan Anjung 7, Seksyen 7 (belakang Unisel), Shah Alam... banyak jugak dah entri kedai2 makan di tempat ni seperti Mee Ketam dan D'Arab...

Antara menu yang disediakan.... dalam blog2 lain banyak yang rekemen 7 Spices Lamb Chop tu... kerana sedap walaupun agak murah.


Pastu air lak free... nampak tak ada bekas air kaler merah atas kerusi pada gambar kedai kat atas tu.... tu la air sirap yang free.... kalau nak air lain kene order la kat kedai jual air kat foodcourt ni...

Sementara tunggu kita order la jugak side dish, Tortilla Chips & Cheese Sauce (Cheesy Nachos), RM5.90

Spaghetti Bolognese, Pasta with beef, tomato puree and fresh herbs, RM9.90


7 Spices Lamb Chop, Grilled lamb chop with mashed potatoes, coleslaw and black pepper gravy, RM13.90

Sedap...


Crispy Fish & Chips, Crispy fried boneless Dory fish with hand cut fries, coleslaw and black pepper gravy, RM10.90

Sedap... Yang ni.... fries dia memang fresh....

7 Spices Striploin Steak, RM19.90

Grilled Striploin Steak with mashed potatoes, coleslaw and black pepper gravy

Note: All meat will be served medium unless otherwise specified.

Fries and black pepper gravy, RM4.90... handcut fries...

Shitake Grilled Chicken, RM12.90

Shitake Mushroom, 1/4 Grilled Boneless Chicken with Mashed Potatoes, Coleslaw and Black Pepper Gravy.

Location : 3.076289,101.495784


4 comments:

Fara Dilot said...

nak g makan kat sini jap lagik tapik bukak ke time lunch ?

rafidi said...

tak bukak kut... rasa start pukul 6 ptg

ifixios iqbal said...

dah makan kat sini... terbaekkkkk... d'arab pun dah try.. huyooo... lain mcm penangan dia..

rafidi said...

terbaik bro...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...