Welcome Message

.

Cowboy Place, Nasi Kukus Ayam Panggang, Batu 6, Port Dickson

Kalau pergi bercuti di Port Dickson, time nak makan boleh la cuba nasi kukus ayam panggang, Cowboy place ini.

Memang rupanya pun macam pekan cowboy.

HANYA menyediakan menu nasi kukus ayam panggang.

Waktu tengahari memang panas terik. Waaaa mau masak duduk bawah kanopi ni....

tetapi apabila dah masuk dalam kedai ini... tak lah panas seperti yang disangkakan....

OK sangat...

Patutnya ada live band.... tapi kebetulan diaorang ada show kat hotel, menurut kata tokei kedai ni lah...


Hiasan dalam kedai... tak yah citer banyak la.... memang semuanya berkisar kisah cowboy...



Ini antara harga ayam panggang nya.

 Masa nak order, waiter cakap, "ada nasi ayam panggang je bang"... air? "ada limau dengan tembikai je".... mmmm bagus jugak bisnes camni..., tak yah susah prepare banyak menu makanan dan air.

 tu dia ayam panggang.


Brader sedang menyediakan set nasi kukus ayam panggang

Ini lah dia set nasi kukus ayam panggang

Harga, cuma RM5 sahaja per set.

ni sos dia... dan actually ada sup kosong...


Air limau ais dan tembikai. RM1.50 segelas.

dah makan bayar di kaunter ye... waktu operasinya kalau tak silap bermula tengahari hingga abis kut.



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...