Welcome Message

.

Mahnaz Food, Shah Alam

Jika kita ingin membeli belah makanan dari timur tengah seperti kurma, kismis, minyak zaitun, kekacang dan pelbagai jenis makan timur tengah, boleh kita ke Mahnaz Food ini. Merupakan pengimport dan pembekal makanan yang kebanyakannya diimport dari negara timur tengah dan negara Islam.


Terletak bersebelahan dengan Sekolah Menengah Teknik Shah Alam... Ada papan tanda yang besar seperti ini.

Merupakan kawasan perindustrian yang kebanyakkan kedai di sini adalah kedai2 manufacturing dan kilang2 kecil. 

 Ruang masuk

Pelbagai jenis kurma dan buah-buahan kering

Pelbagai jenis minyak zaitun dan ditengah itu adalah spagetti

 Deretan pelbagai produk yang dijual

Minyak zaitun dan pickels

Pelbagai jenis coklat


Pelbagai jenis teh

Kekacang..

Yang ini biji aprikot pahit... yang tak pahit pun ada.... biji nya besar sedikit... harga sama.... 1kg = RM40...

Ni yang gua beli, jus delima, kurma, biji aprikot, chick peas dan macam2 lagi

Manisan kut....

Pelbagai jenis kurma


Dried fruits


Madu

Location : 3.044368,101.552282


13 comments:

zila said...

menarik tu!!!

kucingtanah said...

yeah, memang menarik, barang banyak dan orang pun ramai

Upik Dahlizawati said...

dah buat survey, rasanya apricot seed kat sini the cheapest!! thanks for da info kucing tanah :)

rafidi said...

Thanks to you too... for visiting kucingtanah...

Anonymous said...

salam,kedai buka n tutp pkul bpe?

rafidi said...

open daily 9am to 7pm...

MoSAZ said...

trima kasih byk info.. mintak share.. esok dh boleh g borong

JuadahMalaysia said...

Sedang mencari kedai yg menjual jus delima. terima kasih kucingtanah atas infonya :-)

rafidi said...

Sama-sama JuadahMalaysia..... Terbaik!!!

Lenuseen said...

Boleh order guna pos laju tak?

Zack_IR said...

Kedai nie orang syiah Iran.

milah1958 said...

Betul ke Zack_IR. Awak dpt cerita ni Dari mana...

milah1958 said...

Betul ke Zack_IR. Awak dpt cerita ni Dari mana...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...