Welcome Message

.

Restoran Pak Anjang Bariani Johore, Seksyen 13, Shah Alam

| 1 comments so far
Tekak hari ni rasa nak makan bariani la.... mana lagi kedai nasi bariani kat shah alam ni..... gugel punya gugel, jumpa lak Restoran Pak Anjang Bariani Johore, dekat dengan Stadium Shah Alam... mmm boleh la try, tak penah pegi ni....


 Mari lihat menu pilihan



 Ini Nasi Bariani Gam Kambing, RM 15


  Ini Nasi Bariani Gam Ayam, RM 12.50


 Tahu Bakar, RM 4.50


Lokasi : 3.089177, 101.546617

Restoran Seri Mesra Ikan Bakar & Seafood, Port Dickson, Negeri Sembilan

| 3 comments so far
Kalau pergi Port Dickson mesti cari ikan bakar jugak kan.... Seri Mesra ini adalah antara kedai yang sering orang cari.... asal pergi je sentiasa penuh. Kali ini kami singgah di restoran ini terserempak pula dengan Boss Medan Ikan Bakar Shah Alam... mmmm .... bos ikan bakar makan kat sini kira ok la kut...

 Siakap Bakar Berlada.

ikan fresh dan sambal nya juga sedap... cuma mcm sikit je... kalau byak sambal lg sedap

 Sotong celup tepung....

Sotong rangup..

Mesti kene dengan nasi lemak panas....

makan panas2 ni sedap...


 abis licin...


Location : 2.462360, 101.854359

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...