Welcome Message

.

Kedai Makan Upin & Ipin, Seksyen 7 Shah Alam

Dah lama sebenarnya anak2 ajak makan kat upin dan ipin ni... so satu malam tu pergi lah melayan diaorang.

Gambar malam tak baper jelas la pulak.Kedai terletak sebaris dengan Wong Solo Seksyen 7 Shah Alam kedai end lot..

Lepas maghrib terus pergi... klu lewat sure penuh je kedai ni. rata-rata bawak anak pegi la kan...

As expected, masuk kedai penuh barangan upin dan ipin... dari hiasan dinding hingga lah ke cenderahati

TV jangan citer la.... konfirm siri upin dan ipin.... khusyuk anak2 mata tak berkelip tertumpu kat TV. Saya lihat yang lain pun lebih kurang sama.... ok la jugak... takde lah anak2 mengamuk... senang sikit mak ayah nak menikmati makan... hehehheh

Ini antara menu yang disediakan... 

Nama menu semuanya menyelitkan nama watak-watak dalam siri Upin & Ipin.



Actually banyak lagi.... ada satu menu ayam goreng upin rasanya... saya lihat hampir semua meja order menu ini, sebab anak2 nak.... tapi last2 mak ayah jua yang mengabiskan... hehehhehe....


Ini mee goreng mamak...

 sedap jugak...

 Ini set nasi ayam Upin dan Ipin, RM8.90, free air (amik ice lemon tea)


Ini Mee Udang, RM8.90



1 comments:

Dzuhata said...

nice. will try soon.
http://blog3kaki.blogspot.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...