Welcome Message

.

Popia S.S. Ali, Seksyen 7, Shah Alam

Nak makan popia kat restoren, boleh pergi ke Popia S.S. Ali, Seksyen 7, Shah Alam, berhampiran dengan Gulatis dan Jakel.

Kedai yang sederet dengan Gulatis

Masuk dalam, memang full house... tapi ruang dalam kedai yang kemas, bersih dan ber'aircond'.

So kita tengok menu dulu... Fisrt, i thought they were selling only popia... tapi ada juga menyediakan makanan lain seperti rojak, laksa, mee rebus dan nasi ayam selain dari popia basah/goreng dan karipap. Yang best nye, harga senang nak ingat... RM3 dan RM5...



Tu karipap telur... di khabarkan sedap, tapi tak order la pulak


Popia basah... RM3 untuk 3 rol...

Memang basah betul...

Popia goreng, juga RM3 untuk 3 rol


Juga ada nasi ayam, RM5

Mee rebus, RM5


Location : 3.06782,101.488835


3 comments:

JuadahMalaysia said...

Baru lepas makan popiah ss ali ni. sos penyicah dia membuatkan popiah ini benar2 sodap.

rafidi said...

cantik....

zadrahmann said...

Tutup dah....hampeh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...